Погода в Киеве на неделюSV  Ukraine
Суббота, 27.04.2024, 03:43| RSS | Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
Главная
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Поиск


Календарь
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Новий РОЗВИТОК

  • Главная » 2012 » Май » 2 » Першотравень-2012: мітинги під посиленою охороною і "монстрації"
    07:47
    Першотравень-2012: мітинги під посиленою охороною і "монстрації"


    Першотравень-2012: мітинги під посиленою охороною і "монстрації"

    Україна, 1.05.2012, 21:14

    Цьогоріч святкування 1 Травня було позначене відголосом вибухів у Дніпропетровську і різноманіттям альтернативних демонстрацій.



    Євген Малолєтка/ТСН.ua
    По всій Україні відзначили Першотравень


    На першотравнений марш сьогодні вийшли по всій Україні партійці й активісти різних спрямувань, повідомляє ТСН.

    Всюди мітинги пройшли під посиленою охороною правоохоронців. Після вибухів у Дніпропетровську міліційні патрулі подвоїли.

    У Запоріжжі заради травневих демонстрантів перекрили центральний проспект міста. Спочатку йшли представники партії регіонів, згодом - комуністи.

    Демонстранти, яких було близько двох тисяч, тримали в руках прапори та портрети вождів. Цікаво, що Ілліча та Сталіна несли поруч з Тарасом Шевченком. За червоними колонами слідували комунальники і прибирали сміття після маніфестантів.

    У Донецьку центральну площу Леніна поділили на кілька секторів, бо різні політичні сили спільно відзначати свято не схотіли. Cьогодні лави донецьких комуністів поповнилися новими членами - трьох дівчат урочисто прийняли в комсомол.

    ДИВІТЬСЯ ФОТО: Світ відзначає День міжнародної солідарності трудящих

    Першотравень відзначали у Львові, хоча і дуже нечисленно. Партійці та ветерани поклали квіти до Монумента воїнам-визволителям та виставили кількаметровий транспарант. Однак розгорнути червоний прапор комуністи так і не наважились.

    Перед початком мітингу правоохоронці ще раз попередили про відповідальність за розгортання червоного стягу, бо напередодні місцева рада заборонила використання символіки СРСР, а також комуністичної та нацистської.

    Найвеселіше було у Сімферополі. Місцеві студенти свою акцію назвали монстрацією. Вони геть аполітичні, вигукували несподівані гасла і несли такі ж плакати.

    Зазвичай колонна монстрантів йде останньою - після усіх політичних та заводських. Традиційний першотравневий похід у Сімферополі тривав майже 2 години. Рух центральними вулицями перекрили.

    Учасників демонстрації вітали перші особи Криму. Одразу, як пройшли офіційні колони, очільники поїхали. Натомість молодих людей на марші супроводжували правоохоронці.

    ДИВІТЬСЯ ФОТО: У Києві Че Гевара вийшов на демонстрації разом зі Сталіним

    У Києві теж був альтернативний Першотравень, в якому взяли участь екологи, неофашисти та анархісти. На вулицю вони вийшли відразу по закінченні параду комуністів.

    Цього року мітинги по всій Україні проходять під пильним оком правоохоронців. Після дніпропетровських вибухів працівників міліції на вулицях великих міст було помітно більше.






    Джерело:      ТСН



    Просмотров: 584 | Добавил: ekjack
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz